I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 1. august 2010

Mylla - Sognsvann: 46 km+, feriekm totalt: 310

Tøffinger på turens høyeste punkt (sjekk strømpene mine):
Dette blir et forholdsvis kort innlegg om en veldig lang tur.

Tidligere denne uka fikk jeg en invitasjon på epost sendt via Olav Engen som jeg vært på tur med tidligere. Det dreide seg om en lang langtur fra Mylla til Sognsvann. Jeg øynet muligheten til å krysse de legendariske ultragrensen (50 km), og slengte meg med.
Turen gikk sammen med Jannicke, et nytt bekjentskap, og Gunnar som jeg har truffet tidligere på SRMs påsketreningsleir og fellesturen i Fenstadmarka i vår. Jannicke har lagt ut et lengre referat fra turen på sin blogg.

Vi tok toget til Grua, taxi til Mylla og deretter bar det sørover i skogen på grusvei.

Jannicke og Gunnar, før start på Mylla:

Vi løp lett forbi Gjerdingen, Sandungen og Katnosa. Deretter gikk det videre på  en særdeles bløt sti (myr - jeg vasset hele veien, tidvis opp til knærne) over Kikuttoppen. Da myknet skallen min, så jeg la ned veto, i hvertfall for egen del, mot mer bløt sti på turen. Da vi kom ned fra Kikuttoppen,ga jeg derfor beskjed om at ville løpe hjem på veien, og de andre valgte å følge med på det. Men jeg hadde greid det fint alene, altså...

Veien tilbake gikk tilbake til Kikut, over Bjørnholt, ned til Skjærsjødammen og over via Ankerveien til målstrek på Sognsvann.
Hadde jeg løpt hjem fra Sognsvann hadde jeg brutt ultragrensen, men da vi kom dit var jeg mentalt i mål, og det fristet mer å bli kjørt hjem til døra.

Jeg gikk de siste bakkene på turen for å spare beina litt, og beina var uforskammet bra både underveis på turen i går, i går kveld og ikke minst i dag.

Takk for turen til Jannicke og Gunnar, det hadde nok ikke gått så greit med en sånn tur alene. Begge turkameratene har erfaring med så lange turer, noe jeg overhodet ikke har, så det er hyggelig at jeg kan få bli med likevel.

Likevel tar jeg en full hviledag i dag, og har alt annet fore enn trening og løping. Håper å være klar til bakkeintervaller med OSI mandag kveld, det er nemlig en økt jeg har gledet meg til (som det psyke, psyke mennesket jeg er).

Har nå tilbakelagt 310 km i ferien, og har derfor bare én mil igjen til målsetningen. Det ligger an til en skikkelig bonus på den fronten. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails